En ny väg framåt för ditt (och mitt) förbättringsarbete

Från och med april 2017 kommer jag att ha detta som min nya plattform.  Det känns väldigt kul att ta steget ut i det okända och utvecklas åt ett nytt håll – även om mycket kommer att vara sig likt.

Jag kommer att fortsätta hjälpa människor med att skapa nya perspektiv på sitt liv, sitt ledarskap och sin verksamhet – som coach, ledarutvecklare och förändringsledare.

Min ambition är också att ta större plats i samhällsdebatten. Det är just nu mycket som behöver göras när det gäller att få människor att förstå och acceptera fakta, att våga agera och stå upp för sig själv, och att inte låsa in sig i ett stall med käpphästar.

Ser fram emot att möta dig!

Ola

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*