Vilken förändring behöver du skapa?

Alla behöver vi åstadkomma förändring, förr eller senare. Det kan handla om att du behöver komma vidare med dina personliga utmaningar som ledare, hitta en ny väg i livet eller karriären, eller utveckla en ny organisationskultur full av energi, tillit och utvecklingsglädje.

Min expertis är att jag kan få dig att förstå dina egna och andras drivkrafter och hur du kan utnyttja dem för att skapa andra resultat – i ditt liv och i din verksamhet.

Min bakgrund är att jag har jobbat med utveckling av organisationer och individer inom i princip alla branscher. Jag är diplomerad coach, Lean Six Sigma Black Belt, civilingenjör i bioteknik och musikvetare. Dessutom är jag tvåbarnsfar, make, storebror, sångare, altviolinist, hobbyhumorist, hemmabagare och bokmal.

Kontakta migola@perspektivskifte.se eller telefon 0709-543587.

Väl mött!
Ola

CV Ola Ljunggren Bergeå